Over ons

Welkom bij Autobedrijf Harm Martens, een autobedrijf waar service en klantvriendelijkheid de belangrijkste kenmerken zijn waarop de bedrijfsvoering is gebaseerd. Voor de aanschaf van gebruikte auto, onderhoud, reparaties, schadeherstel en ruitreparatie, bent u bij Autobedrijf Harm Martens dus altijd aan het juiste adres.

Historie

Harm Martens is in 2007 als zelfstandige begonnen met het repareren van auto’s op de Herselsedijk in Vortum-Mullem. Inmiddels is Autobedrijf Harm Martens uitgegroeid tot volwaardig autobedrijf met 6 monteurs in de werkplaats. In de loop der jaren is door de groei het buitenterrein meerdere keren vergroot, het bedrijfspand uitgebouwd met een kantoor en receptie en de werkplaats uitgebreid. In het huidige pand schuilt een hoogwaardig autobedrijf dat met vakkundige medewerkers en moderne technische apparatuur u graag tot dienst staat. 

Garageconcept

Autobedrijf Harm Martens is aangesloten bij het CarProf netwerk. CarProf is een garage voor alle merken en auto's van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden. Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op reparaties en arbeidsloon. 

Kennismaken met Autobedrijf Harm Martens? U bent van harte welkom aan de in Herselsedijk 1c in Vortum-Mollem.

P6MktfTFn8MtwxWxC3I5Vx4oLV8xlSqSS0Xi4A3O.jpeg