Werkplaats

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Bij Autobedrijf Harm Martens ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. We maken gebruik van professionele, moderne apparatuur en al onze monteurs zijn deskundige professionals.  Door middel van diverse cursussen blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dan verzekerd van het juiste onderhoud dat helemaal bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer heel snel in topconditie te krijgen. Schakel ons daarom in voor een APK, een wissel van de banden of het uit laten voeren van een aircocheck. We helpen iedereen, ongeacht welk merk uw (elektrische) auto of ander voertuig (zoals een bedrijfswagen of camper) ook heeft.

Wij zijn Carprof

》Garage voor alle merken - CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden.

》24 maanden garantie - CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.

》Onderhoud volgens het boekje - CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.

》Afspraak is afspraak - Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

》A-merk onderdelen van originele kwaliteit - CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.

》Zichtbaar beter - CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.

Vervangend vervoer

Brengt u uw auto naar ons toe omdat hij onderhoud nodig heeft? En betreft het een reparatie waar u niet op kunt (of wilt) wachten? Dan heeft u bij Autobedrijf Harm Martens de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer. Wij stellen dan een leenauto of leenfiets beschikbaar, zodat u ook mobiel blijft na het inleveren van uw auto. 

Leenauto

Is uw werk of woning wat verder weg van onze garage of moet u de dag van de reparatie nog wat verder op pad? Kies dan voor een van onze leenauto’s. Zo blijft u gedurende de reparatie van uw auto volledig mobiel en kunt u de dingen ondernemen die nodig zijn.

Leenfiets

Is de afstand die u af moet leggen wat korter en blijft u dichter in de buurt? Dan behoort ook een leenfiets tot de mogelijkheden. U ziet het: wij denken graag met u mee als het aankomt op vervangend vervoer.

Wilt u ook gebruikmaken van onze service op het gebied van vervangend vervoer en een leenauto of leenfiets meenemen? Dan doet u er verstandig aan om dit bij het maken van de werkplaatsafspraak al aan te geven. Zo weet u zeker dat wij vervangend vervoer voor u beschikbaar hebben op het moment dat u uw auto komt brengen.

Werkplaats Autobedrijf Harm Martens