Schade- en ruitherstel

Schadeherstel

Of het nu uw eigen schuld is of u er helemaal niets aan kon doen; een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Heeft u tijdens het autorijden schade opgelopen aan uw auto, dan wilt u het liefst dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Kom in dit geval naar onze werkplaats en kies voor professioneel schadeherstel van uw auto. 

Herstel en afwikkeling

Bij Autobedrijf Harm Martens zorgen we voor de complete schadeafwikkeling. We doen er alles aan om het ongemak voor u zo klein mogelijk te houden. Op die manier hoeft u uw auto niet langer dan nodig is te missen. Heeft u een leenauto nodig of wilt u hulp bij de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij? Wij stellen u als klant altijd centraal en helpen u op alle mogelijke manieren.

Wilt u ook gebruikmaken van de mogelijkheden van schadeherstel van uw auto bij Autobedrijf Harm Martens? Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak in onze werkplaats.

Ruitreparatie

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij Autobedrijf Harm Martens te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd! 

We kunnen de meeste sterretjes en kleine beschadigingen in uw autoruit nagenoeg onzichtbaar repareren. Snel en kosteloos! Het is daarom wel verstandig om een sterretje snel te laten repareren. Wanneer het sterretje of de beschadiging uitgroeit tot een scheur, dan zult u namelijk de gehele ruit moeten vervangen. 

Ook als er al een scheur in de ruit zit, helpen wij u graag. Bij ons kunt u uw autoruit laten vervangen vanaf WA extra verzekerd. In de meeste gevallen met een kleine bijdrage van het eigen risico.

Door middel van uw groene kaart kunnen wij kijken of we deze mogen vervangen of repareren en welk eigen risico er voor u geldt.

Schadeherstel Autobedrijf Harm Martens